Ronde billen

Voor ronde billen:

Om volle ronde billen te krijgen daar kun je aan werken. Je kunt natuurlijk gaan afslanken en vet kwijtraken maar is dat de oplossing? Nee, het vet gaat namelijk niet alleen weg van je billen. Als je gaat afslanken zonder voldoende eiwitten te eten dan val je waarschijnlijk af in spiermassa en dat willen we juist niet want dan krijgen we slappere bilspieren. Dat is niet de bedoeling. Dus aan de slag met goede oefeningen! De shoulderbridge oftewel het bruggetje is een juiste oefening.: ga op je rug op de grond liggen en zet je voeten op zitbotjes breedte op de grond. Duw de billen goed omhoog en houd je buikspieren aangespannen. Laat de billen vervolgens weer zakken tot net boven de grond. Voor extra kracht klem een bal tussen de bovenbenen. Maak 3 x 15 herhalingen. Squats zijn ook perfecte oefeningen voor stevige billen: plaats je voeten op schouderbreedte, buig de knieën en breng de billen goed naar achteren en naar beneden. Een hoek van 90 graden is ideaal. Maak 2 x 20 herhalingen. Succes!

Contact

Tel:
+31 6 41 619 214

E-Mail:
info@fit2b.nl

Adres:
Bong 29
5991 EA
Baarlo

Onze Privacy Policy
en Algemene voorwaarden

Open op afspraak

Fit2B © 2021 Alle rechten voorbehouden. |  Remmedia Webontwerp

We sporten nu buiten en binnen!

Wij bieden alle lessen aan met anderhalve meter afstand en volgen alle richtlijnen zodat u veilig bij ons kunt sporten. Kijk bij het rooster voor de lessen.

Wil je een proefles volgen, neem dan contact op via info@fit2b.nl

Tot gauw!