Ronde billen

Voor ronde billen:

Om volle ronde billen te krijgen daar kun je aan werken. Je kunt natuurlijk gaan afslanken en vet kwijtraken maar is dat de oplossing? Nee, het vet gaat namelijk niet alleen weg van je billen. Als je gaat afslanken zonder voldoende eiwitten te eten dan val je waarschijnlijk af in spiermassa en dat willen we juist niet want dan krijgen we slappere bilspieren. Dat is niet de bedoeling. Dus aan de slag met goede oefeningen! De shoulderbridge oftewel het bruggetje is een juiste oefening.: ga op je rug op de grond liggen en zet je voeten op zitbotjes breedte op de grond. Duw de billen goed omhoog en houd je buikspieren aangespannen. Laat de billen vervolgens weer zakken tot net boven de grond. Voor extra kracht klem een bal tussen de bovenbenen. Maak 3 x 15 herhalingen. Squats zijn ook perfecte oefeningen voor stevige billen: plaats je voeten op schouderbreedte, buig de knieën en breng de billen goed naar achteren en naar beneden. Een hoek van 90 graden is ideaal. Maak 2 x 20 herhalingen. Succes!

Contact

Tel:
+31 6 41 619 214

E-Mail:
info@fit2b.nl

Adres:
Grotestraat 47
5991 AV
Baarlo

Onze Privacy Policy
en Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maa t/m zat: 08:30-11:00 uur
Maa t/m don avond zijn er groepslessen.

Fit2B © 2020 Alle rechten voorbehouden. |  Zaal21 & Remmedia Webontwerp

Corona

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, is Fit2b gesloten tot nader order.
Toch onze trainingen volgen? Dan kan dat buiten op adres: Bong 29 in Baarlo.
Neem contact op via e-mail en vraag naar het rooster en meld je aan voor een les naar keuze.
E-mail: info@fit2b.nl. Pas goed op jezelf en op elkaar!