Fitnesstraining

FIT2B is CIRCUITTRAINING: kracht en conditie in één! 2 x 30 min=TOPFIT

Wil jij weer graag een strak en sterk lichaam? Of ben jij die vrouw die zich graag weer fit wil voelen? Misschien ben jij wel de vrouw die meer spierkracht wil, waardoor je lichaam betere vormen krijgt. Of wil jij meer conditie? Misschien wil je gewoon lekker dansen of bewegen en je goed voelen?

Fit2b Ladies Only biedt een effectieve en leuke manier van bewegen. Het is hét alternatief voor een standaard sportcentrum en voor diëten. In onze speciale circuittraining train je alle spiergroepen met 9 apparaten die werken met luchtweerstand. Deze apparaten hoef je niet in te stellen. Je gaat zitten of staan en start met bewegen. Hoe sneller je beweegt, des te meer weerstand je krijgt. Elk apparaat traint 2 spiergroepen tegelijkertijd. Hierdoor train je effectief en gemakkelijk en altijd op je eigen niveau. Het maakt niet uit wie er voor je was of na je komt. Dit scheelt een hoop tijd en je hoeft bij Fit2b ook nooit te wachten voor een apparaat. De apparaten wissel je af met stepsoefeningen.

De circuittraining is een programma voor het verbeteren van conditie en kracht, en je krijgt een gezonder en slanker lichaam. Het grote voordeel is dat het weinig tijd in beslag neemt en veel resultaat biedt.

Bij Fit2b kun je ook kiezen uit heel veel verschillende groepslessen. Het circuit is de basistraining. Doe je deze training 2 x per week 30 minuten, dan heb je alle spieren in je lijf goed getraind. En dat zul je merken aan je houding, uithoudingsvermogen en hoe fit jij je gaat voelen. Tevens kun je gebruik maken van alle groepslessen die Fit2b in de 2 vestigingen biedt.

Body en Shape Circuit

Krachttraining op de apparaten wordt afgewisseld met verschillende conditie oefeningen, op muziek. Aansluitend doe je buikspier, beenspier en bilspier oefeningen. Een echte calorie verbrander.

bbb
BBB-Circuit

In deze les ga je trainen in het circuit en daarna is het tijd voor veel training voor Billen, Benen en Buik! Het is een intensieve les op muziek met veel variatie. De spiercontouren komen tevoorschijn als je deze les wekelijks volgt. Krachttraining op de apparaten afgewisseld met leuke stepcombi`s.

pilates
Pilates

Pilates is een body en mind les, waarbij je vooral werkt aan een goede natuurlijk houding. Je versterkt nadrukkelijk de buik en rugspieren, verbetert je core stabiliteit en je krijgt sterke lange spieren. Dit alles op een rustige manier en op rustgevende muziek; een zachte manier van bewegen.

zumba
Zumba

Wie houdt er niet van dansen op Zuid-Amerikaanse opzwepende muziek? Je kunt echt niet meer stilstaan als de instructrice begint met deze fantastische les. Leer de passen van salsa, merengue, rumba en cha cha cha op een heel gemakkelijke manier en waan je in zwoele oorden.

v-barre
Barre workout

Wil je echt werken aan je houding, en spieren trainen die je anders nooit traint? Kom dan naar de Barre workout! Dit is een les die elementen mixt van ballet, pilates en bodyshape. Met ballen, tubes en aan een echte balletbarre train je coördinatie, spierkracht en lenigheid. Allemaal in 1 les!

ballet
Ballet

Altijd al ballet willen doen, maar nooit een balletschool bezocht? Pak dan nu je kans en kom een keer mee dansen bij de balletles voor volwassenen. Heel leuk en effectief om te doen. En echt voor iedereen.

mellow mix
Melow-Mix

zoals de naam al zegt, in de mix. Een aantal weken wordt er gewerkt aan een stepcombi zodat de combi steeds wat langer wordt, een soort dansje op de step. Daarnaast low impact aerobic oefeningen. Hou je van een pittige les, kom dan meedoen!

Doe jij mee?

kies één van de 3 challenges en ga ervoor!

kracht fti2b
conditie fit2b
afslanken fit2b

De challenges zijn een extra uitdaging of steuntje in de rug voor leden om 2 maanden lang bezig te zijn met 1 van hen gekozen challenges. Ze gaan dus naast het circuit aan de slag met extra oefeningen en voedingsadviezen en meetmomenten om zo meer kracht of meer conditie te krijgen of meer af te slanken. Ze krijgen hierover extra uitleg en een persoonlijke doelen kaart.

Nieuwe leden kunnen zich ook inschrijven voor 1 van deze challenges en betalen dan voor 1 mnd €49,- en voor 2 mnd €79,-

Contact

Tel:
+31 6 41 619 214
E-Mail:
info@fit2b.nl
Adres:
Panningen: Markt 79 5981AP
Baarlo: Grotestraat 47 5991AV

Onze Privacy Policy
en Algemene voorwaarden

Openingstijden

Baarlo:
Maa t/m zat: 08:30-11:00 uur
Maa t/m don avond zijn er groepslessen.

Panningen:
Circuitfitness open maa-woe-zat 09:00-10:30
Groepslessen din 19:00-21:00 en don 19:15-20:15
Ballet openingstijden:
maa 17:30-21:00
woe 15:00-18:00
don 16:30-22:00

Fit2B © 2018 Alle rechten voorbehouden. |  Zaal21 & Remmedia Webontwerp